Julrim

Present- och julrim för Aik: - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Aik: julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Du får söka dig till Nord så är din lycka snart gjord Bland alla möjligheter du finner gäller att välja det som vinner

På auktion det kan gå bra köpa nåt som man vill ha När jag gav det högsta budet fick jag något som var ludet

Lurvig och luden är denna grej som jag köpte till just dej Inköpt på auktion kan jag berätta du får lista ut var du den ska sätta

När du mot kvällen börjar bli trött, ta på dig denna så somnar du sött!

Nu får du nåt som är sockersött som piggar upp dig när du är trött spunnet till en bomullstuss så stor vad är det du gissar och tror?

Tillsätt sackaros till denna maskin Det blir en symbios som kräver insulin

För närkontakt mellan Dig och den lilla, en njutning för båda, om Du inte sitter illa. Tag vara på stunderna, blunda och njut, tiden går fort, tänk snart är det slut.

För att oxytocinet ska rinna måste du rätta ställningen finna, låt denna bli ditt stöd en tid framöver, jag tror den är just vad du behöver!

Nu kan ni bägge två köra cross, varannan gång kanske, inte slåss. Rättvist ska det vara, givetvis, se bara till att ha mycket is....

Titta på det här spektaklet är tänkt att sitta fast mot kaklet Klappen är av sådan sort att fukten minskar inom kort

Tryck fast mig i kaklet bara så ska du se vad jag kan klara Från blöt till torr och fin igen färdig att användas nu eller sen

Här en klapp som ivrigt surra och vibrera för att till ditt uppvaknande inspirera det behövs ibland en extra kick i magen för att det ska bli en godare start på dagen

Med den julklapp som jag valt går det lätt att få det malt Men för du ska framgång röna skickas också med en böna

Framför TV:n sover du då och då så denna kan vara skön att dra på den ger dig värme och du slipper frysa dessutom är den bra att ha när man vill mysa!

Kura ihop dig och svep den om kroppen, då mår hela Du säkert toppen.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Aik:? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare