Julrim

Present- och julrim för Absolut - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Absolut julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Välbekant form, det må hända och hur mycket man än vrida och vända man ändå alltid vet vad som finns i dessa paket

Nu kan du börja träna dina "lurviga ben". Sedan ut och dansa till timmen blir sen. Det är Absolut det bästa, jag tror vi fått med det mesta.....

Vita jular ett minne blott, ta dig en jäkel ur flaskan du fått.

Av alla mågar tror jag du är bäst, här får du något som passar till fest. Jonas du är min absoluta favorit, ledtråd till klappen:Helgen blir inte vit!

Som livet ser ut är inget absolut utom en viss sak som jag vet är i din smak !

Den här är för min bästa måg den gör honom glad i håg men om han tar det för fort så blir resten av festen som förgjort!

här kommer låtar , som du tycker om, men nu kan du både höra och se dom

När tomten gått hem till mor och nissar kan du vara säker på att ingen missar den fina gåva du fått av sussie med både fart och klös och studs i.

Nu ska vi se om vi kan vara sams detta är allvar ej trams Låt kreativiteten flöda av tanke möda och låt hjärnan arbeta mina tankar du måste veta

Spelets namn är är ett påstående i överkant, jag vill påstå att det inte är sant, men prova själv får du se, hur nära sanningen det e´.

Du och jag är nu absolut överens, ingen differens. Nu får vi då och då en rolig stund, spelar så vi inte får en blund.

Här gäller det att samsas man kan En regel detta är Men är det inte så får man se till att man det sig lär

Nu ska du absolut på denna göra slut. Men du kan ta lite i taget allt på en gång kan bli i mesta laget.

Inte glass och absolut inte kaka Det måste du smaka God Jul till Brorsan, ständigt på språng säger Madeleine med en flytande stång.

Ibland finns det inte någon hejd Om olika saker blir det fejd Att lära sig vara övernens då och då är något man behöver träna på

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Absolut? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare