Present- och julrim för Årsprenumeration - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Årsprenumeration julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Skepp o' hoj till en sann fantast Här kan du finna allt från hästkraft till mast Emelie och Pelle önskar ett marint nytt år Hoppas pappa och svärfar mycket nöje får


Läs om sommarn som har flytt här finns också mycket nytt snart dags, våren ligger i försåt kanske ska du då ut med din..


Du håller dig flytande ett helt år, med klappen som du av oss två får. Den är perfekt för din mani, tror både Pelle o Emelie


Vi har gett upp, du är förlorad_ till båtgalning du blivit korad_ så nu får du som älskar havets blånad_ ett nytt marint magasin varje månad


På hoppet man lever, säger en del, ibland så blir det ändå fel. Men här får ni bokat för ett helt år, det är bara turen som återstår.


Nu under ett helt år denna i din brevlåda du får Tycker du den är bra kan du fortsätta att den ha


Ett helt år du denna får du kan mig väl inte klandra om jag den lånar undrar Alexandra


Varje vecka per år kan man julklapp få, men brevbäraar´n får agera tomte då.....


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Årsprenumeration? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.