Present- och julrim för Älgjägare - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Älgjägare julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Hornbeprydda står dom där och lurar, du kan inte gissa, hur du än klurar ! Om du aldrig något byte fäller, studera klappen o se vad som gäller !


Om det inte blir kött i stora lass, så ta med den här när du på ditt pass, kan långtråkigt få om inget händer, men läs lite lugnt, kanske snart det vänder.


Einar Ombytta roller kan bli Ditt fall, spring och göm Dig bakom en tall. Håll på denna tjuvjägare kontroll, så vi får ha Dig i behåll. Hans-Olof och Inga-Lill


Skogens konung ska du ha men akta dig - han siktar bra!


Spaghettiartade blir dina ben om du på älgjakt ser en sån i skogen Göm dig bakom en större sten för annars är det han som träffar dig i bogen


Du är han och han är du Ejnar, du skulle ropa hu! Du missade middan - oj oj oj Det är ju tur att det här är skoj


Var rädd denna är du snäll, annars kan det bli en duell.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Älgjägare? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.